View Single Post
Staro 10.06.2010., 19:06   #184
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Ajde se i ti spusti malo na zemlju.

Vidis kakav je problem bio ovdje nekad davno = http://forum.pcekspert.com/showpost....31&postcount=2

Takav je i danas kod tebe. Joke ti je slican odgovor dao kao i kolega yonyb daleke 2008e.

Za par dana/tjedana ce opet netko isto pitat i dobit ce isti odgovor. Sve ide u krug.

EOD please.

od kud si ti uopće sad pao? jesi li pročitao moje pitanje?

ja da se spustim na zemlju? NEVJEROJATNO! gdje vi živite?

ako NE ZNATE, ili ne želite reći odgovor kad se postavi pitanje
Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Zato jer je to glupo i dosadno, pa se ljudi ne "obaziru" na takva pitanja koja su ponovljena 2000 puta!
onda se za dobrobit svih nemojte niti javljati kad netko odgovori...

ekskluzivno ću za tebe ponoviti nekoliko stvari da ti bude jasnije, kad ne možeš ovako iz gomile teksta shvatiti poantu...
- pitao sam za kaspersky PURE, a ne KAV i KIS...s obzirom da je to malo prošireni KIS, tražio sam i odgovore za njega, za verziju 2010
- čovjek bi pomislio da se s vremenom neke stvari mijenjaju, recimo da se problemi rješavaju, tj. da nije identičan izvor problema 2006 i 2010
Citiraj:
Autor RaNz0 Pregled postova
to je ko da se netko raspituje za problem s vw golf 6, a ti mu odgovoriš što ima to pitati, kad postoji odgovor za polo iz 1998. - primjećuješ nebulozu? čovjek bi pomislio da se taj neki problem ne provlači kroz različite produkte više godina...
- u pitanju je navedeno:
Citiraj:
Autor RaNz0 Pregled postova
probao sam isključivati komponentu web antivirus i antibanner, ali nije pomoglo (jedino nisam isključio te komponente, pa restartao komp i onda probao...odoh to sad napraviti)
sad se ti spusti na zemlju zajedno s tvojim kompićem koji me napadate ovdje, jer sam samoinicijativno napravio to što ti vaši savjeti traže, ali nije pomoglo (u početku), a da ste pročitali pitanje, onda bi to i znali, a ne spamali i vrijeđali ovdje...još jednom samo da ponovim da NIGDJE NISAM NAŠAO PISANO ZAŠTO KASPERSKY PURE BLOKIRA ULAZ (samo) NA PCEKSPERT (nisam primjetio da na neku drugu stranicu blokira) UNATOČ ISKLJUČENOM ANTIBANNERU!!!
nakon restarta je radilo s isključenim antibannerom i zato sam napisao ovdje da olakšam drugim ljudima s istim problemom.
RaNz0 je offline   Reply With Quote