10.06.2010., 15:00
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Autor ehohr
Link Information
Uptime: 4 days, 4:16:59
Modulation: G.992.5 Annex B
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.552 / 7.677
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 95,62 / 946,79
Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 5,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,0 / 0,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 19,5
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
FEC Errors (Up/Down): 16.227 / 536
CRC Errors (Up/Down): 350 / 0
HEC Errors (Up/Down): 208 / 0
Znači dešava mi se da puca veza učestalo, dropovi brzine veliki tipa u prosjeku je 6mbita, pa padne na 500 kbit i slicno, tehnicari iz Amisa su rekli da je to do kabela koji ide iz uticnice iz zida do modema, sto mi ne drzi vodu jer je kabel star nekih godinu dana, a sranja su pocela prije skoro godinu dana.
Po ovom gore sto vidim, zapravo veza nebi trebala pucat, DL bi mogao ic do 7.5 mbita, upload 1.4 mbita ili ja krivo mislim?
I na kraju krajeva s ovom paricom mi se ni ne isplati uzimat Amis TV jer this 24 mbit necu vidjet?
|
Koji modem imaš?
Ja imam problema sa brzinom, imam 2Mbita, max linije i thomsona 780. prije jedno dva tijedna je počela strahovito pucat veza i tek kad bi se modem spojio na cca 1.6Mbita onda bi radilo dobro, nebi pucala, a 2 Mbita sam mogao imat 3-4 sata bez pucanja. Ireko ja da probam drugi modem, mijeno se sa frendom na tjedan dana, on meni thomsona 782 a ja njemu moj, on ima dobru liniju. I evo več 18 sati radi veza bez pucanja na 2mbita. Sad ču još 6 dana vididjet kako če se ponašat pa onda ako je dobro sa ovim modemom nabavit takav. Čito sam da je thomsot ST780, jako osijetljiv na lošu paricu, padove napona i grije se jako i da u u t-comu masu tih modema zamijenili, ako pogledamo stanje T-com mreže koja se je postavljala preko qurca samo da radi telefon onda nije ni čudo.
@ehohr:
Probaj sa drugim modemom, možda bude bolje.

|
|
|