@ blue ...5850...u tom rangu se ne isplati nista nvidijino, ne znam, valjda kupuju ljudi koji koriste čudu, iako ja ne znam kako bi to neki obicni smrtnik kao sto sam ja moj komša i ostatak kvarta koristio...ajde da ima neka opca uporaba toga, neki software u kojem svaka budala moze raditi nesto tipa onog njihovog badabooma koji nije besplatan naravno...valjda im kartice kupuju u americi i to oni zagrizeni folding@home ovisnici, to kod nas nece zazivit...
Edit: ispravak zaboravio sam reci da ima ipak jedna aplikacija koju moze svaki joza i stevo kod nas koristiti -physx, a tu se opet vucemo na onu staru jel treba physx jel glupost ili sta, pa ne bih physx komentiro...rekao bih samo da je physx za ove slabije serije prezahtjevan i onda se gubi na performansama same igre, mislim nikom nije zanimljivo kad bez physx-a igra igru sa 40fps i onda upali physx i onda igra s 10fps, a sto je stvar bolja da kad se ima dvije kartice onda i dosta slabija kartica koja ce vrtit samo physx moze to dobro odraditi. tako da mislim da recimo ova 465 nece moci igrati igrice i sa dosta detalja i sa physx-om, a da ju neko uzima samo za physx opet ne vidim smisla jer je opet preskupa samo za to...ne znam...btw jos uvijek cekam da mi neko objasni sta moze neko radit s cudom...