10.06.2010., 01:39
|
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Hehe, indoor garaža i jesam prešao bez umiranja.. Sakrijem se iza stupa i polako rokam iz tommy guna, zatim lijevo po medkit, i onda pokupim bombe iza auta, bacim na likove, i polako sve sredim.. A pickup je sjeban, jer ovisi kakva je gužva na cesti, heh..
A za ove ostale misije, heh, ne baš doslovno bez umiranja ..
Utrka s bolidom je preejebena, sjećam se da sam jednom popizdio jer sam se skršio u zadnjem krugu..
Meni je osobno najteža misija (dok nisam skužio kako i šta) bila ona u luci, kad ganjam lika od glavnog.. Kad se mora onaj vlakić preusmjerit u drugo skladište, ja ga uvijek u prvo zabijem i sjebem se
-->
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Kladim se da nemoš proči bez umiranja 3 misije  : indoor garaža odnosno ona misija sa hrpom alkohola i pickup truckom, nastavak te misije na selu, i ona pred kraj - aerodrom
A ni ona u crkvi nije baš prelagana
Također, sama utrka sa onim bolidom je vjerovatno misija na kojoj smo svi izgubili najviše živaca i potrošili najviše sati 
|
Sve te misije su prejake, pogotova ona provala u kuću sa Salvadoreom
Hehe, indoor garaža i jesam prešao bez umiranja.. Sakrijem se iza stupa i polako rokam iz tommy guna, zatim lijevo po medkit, i onda pokupim bombe iza auta, bacim na likove, i polako sve sredim.. A pickup je sjeban, jer ovisi kakva je gužva na cesti, heh..
A za ove ostale misije, heh, ne baš doslovno bez umiranja ..
Utrka s bolidom je preejebena, sjećam se da sam jednom popizdio jer sam se skršio u zadnjem krugu..
Meni je osobno najteža misija (dok nisam skužio kako i šta) bila ona u luci, kad ganjam lika od glavnog.. Kad se mora onaj vlakić preusmjerit u drugo skladište, ja ga uvijek u prvo zabijem i sjebem se
|
|
|