09.06.2010., 20:55
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor rak21
Ebo me pas ak će kaspersky ikad više na moj komp, svaku verziju probam jer talno slušam kako je ovo, kako je ono a najobičniji q-rac od programa. I sad mi vrag nije dao mira a pošto sam zeznio deinstalaciju eseta i sad nikako da osposobim FW odlučih probati KIS 2011 koji je nedavno izašao. I naravno, priča se po tko zna koji put ponovila; usporen komp, spori sken kojeg nije ni uspio odvrtiti do kraja već je zapeo na 98 odsto i to 2x. Ne radi se o mom neznanju niti o samo mom kompu, probao sam ga staviti i na tuđa računala i rezultat uvijek isti. A vi koji ga hvalite mora da imate qvad korove i pola od toga stavljeno na raspolaganje kasperskyu.. Smeće, smeće, smeće..
A ako vam on radi probajte tek ESET (akka NOD32), neprimjetan je. A sad, ako i ima malo lošiju detekciju od kasperskog zaboli me, ne držim na kompu nikakve nuklearne tajne da se imam za što brinuti..
ESET all the way..
|
Brzo glavon o zid
Možda zato šta ti ne radi dobro nije uzrok KIS nego tvoj komp/OS na njemu. Meni je KIS/KAV radio odlično na puno konfiguracija, a definitivno mi je bolje služi(o) od ESETa.
Danas baš stavio upgrade KIS 2011, osim poliranog sučelja nisan naoko ništa primjetio. Leži u trayu i ništa ne pita 
|
|
|