View Single Post
Staro 09.06.2010., 19:08   #168
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Ebo me pas ak će kaspersky ikad više na moj komp, svaku verziju probam jer talno slušam kako je ovo, kako je ono a najobičniji q-rac od programa. I sad mi vrag nije dao mira a pošto sam zeznio deinstalaciju eseta i sad nikako da osposobim FW odlučih probati KIS 2011 koji je nedavno izašao. I naravno, priča se po tko zna koji put ponovila; usporen komp, spori sken kojeg nije ni uspio odvrtiti do kraja već je zapeo na 98 odsto i to 2x. Ne radi se o mom neznanju niti o samo mom kompu, probao sam ga staviti i na tuđa računala i rezultat uvijek isti. A vi koji ga hvalite mora da imate qvad korove i pola od toga stavljeno na raspolaganje kasperskyu.. Smeće, smeće, smeće..

A ako vam on radi probajte tek ESET (akka NOD32), neprimjetan je. A sad, ako i ima malo lošiju detekciju od kasperskog zaboli me, ne držim na kompu nikakve nuklearne tajne da se imam za što brinuti..

ESET all the way..
ko zna sta je podeseno na tom kasperskyu,mozda neki heuristic scan il nesto sta nije moglo bit obavljeno u 3 sekunde kao sto inace radi eset.
NOD se drži na staroj slavi,brz je a da je efikasan to nije.
Moje je misljenje da ti all in one internet security programi nevalju (kad se uzme u obzir da kompanija koja radi firewall vise godina ,doalzi se do zakljucka da ta ista ima vise iskustva u firewallima i njihovoj efikasnosti sto je logicno .Dakle uvjek ce bit jedna komponenta bolja od druge jer se na ovoj prvoj radilo vise godina uzastopno),najbolje je imat dobro podesen zone alarm ili comodo + kaspersky av(ne IS) i pomogucnosti spyware doctor/spybot.
a ovo za nuklearne tajne ,daj molimte... a sta bi bilo kad bi ti neko upao u gmail ili na msn,drekbook,paypal,ebay ??!!??
e i btw meni kas radi uredno ,svaki scan prodje bez beda na dualcu..toliko o potrebi za qvadovima ili jos bolje hexovima .