Gladiator Max-->-->i sad je tu Megahalems.
Megahalems je bolji od navedenih i to puno, no kod nas puno košta i ne dobe se ventilatori. Ja sam uzel vani OC edition sa 2x120 i hladi ko zvijer(350kn me koštal).
Mugen II je kod mene bil lošiji(vjerojatno jer je baza bila konveksna) od Gladiator MAX-a i puno je veći/teži, pa sad ti razmisli
Citiraj:
Autor malibongo
Što kažete na SCYTHE Yasya ??
|
Ni čul ni videl....no Xigmateki su bolji...
Jedina veća mana OCZ-a je kaj budeš uskoro moral kupovat kit za novije sokete...a vidim da nisu baš jeftini. -->
Citiraj:
Autor malibongo
Gladiator je los izbor ako se pogleda da na njega ide 92mm fan a kod hypera npr 120, isto kao i to što hyper ima nastavke i za i5 i i7 a ovaj OCZ nema. Dovoljno da ga ne uzmem.
A za Xigmateke ču se baš sad ić informirat.
|
Ak je samo Gladiator onda ga nemaš kaj ni gledat, al ak je MAX onda je ok.
Vendetta je po testovima identičan(stupanj dva razlika ovisi koju stranucu gledaš)
Imal sam Mugen II-->Gladiator Max-->-->i sad je tu Megahalems.
Megahalems je bolji od navedenih i to puno, no kod nas puno košta i ne dobe se ventilatori. Ja sam uzel vani OC edition sa 2x120 i hladi ko zvijer(350kn me koštal).
Mugen II je kod mene bil lošiji(vjerojatno jer je baza bila konveksna) od Gladiator MAX-a i puno je veći/teži, pa sad ti razmisli
Citiraj:
Autor malibongo
Što kažete na SCYTHE Yasya ??
|
Ni čul ni videl....no Xigmateki su bolji...
Jedina veća mana OCZ-a je kaj budeš uskoro moral kupovat kit za novije sokete...a vidim da nisu baš jeftini.
|