View Single Post
Staro 09.06.2010., 15:31   #50
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Gladiator Max-->-->i sad je tu Megahalems.

Megahalems je bolji od navedenih i to puno, no kod nas puno košta i ne dobe se ventilatori. Ja sam uzel vani OC edition sa 2x120 i hladi ko zvijer(350kn me koštal).
Mugen II je kod mene bil lošiji(vjerojatno jer je baza bila konveksna) od Gladiator MAX-a i puno je veći/teži, pa sad ti razmisli

Citiraj:
Autor malibongo Pregled postova
Što kažete na SCYTHE Yasya ??
Ni čul ni videl....no Xigmateki su bolji...

Jedina veća mana OCZ-a je kaj budeš uskoro moral kupovat kit za novije sokete...a vidim da nisu baš jeftini.
-->
Citiraj:
Gladiator je los izbor ako se pogleda da na njega ide 92mm fan a kod hypera npr 120, isto kao i to što hyper ima nastavke i za i5 i i7 a ovaj OCZ nema. Dovoljno da ga ne uzmem.

A za Xigmateke ču se baš sad ić informirat.
Ak je samo Gladiator onda ga nemaš kaj ni gledat, al ak je MAX onda je ok.
Vendetta je po testovima identičan(stupanj dva razlika ovisi koju stranucu gledaš)

Imal sam Mugen II-->Gladiator Max-->-->i sad je tu Megahalems.

Megahalems je bolji od navedenih i to puno, no kod nas puno košta i ne dobe se ventilatori. Ja sam uzel vani OC edition sa 2x120 i hladi ko zvijer(350kn me koštal).
Mugen II je kod mene bil lošiji(vjerojatno jer je baza bila konveksna) od Gladiator MAX-a i puno je veći/teži, pa sad ti razmisli

Citiraj:
Što kažete na SCYTHE Yasya ??
Ni čul ni videl....no Xigmateki su bolji...

Jedina veća mana OCZ-a je kaj budeš uskoro moral kupovat kit za novije sokete...a vidim da nisu baš jeftini.
danc00 je offline