View Single Post
Staro 09.06.2010., 13:55   #1020
gnjepar
Premium
Moj komp

gnjepar's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor mighty Pregled postova
jel ikom podignuta brzina na podrucju tresnjevke?
Brzine bi trebali biti svima podignute, probaj restart modema pa vidi dali će se dići. Ako ti ostane ista brzina pošalji mail na podrska@xnet.hr

Citiraj:
Autor brunci-vg Pregled postova
Pozdrav, kakva su iskustva sa spajanjem u kucu? spojio bih bnet u kucu jer imam provucen njihov kabel do vrta. Spojio bih 4 telke, 3 analogne i jedna digitalna. Paket 3D Carnet.

Zvao sam bnet i kazu da oni mogu spojiti u kucu i da se naplacuje 1000kn, s tim da dalje instalacije po kuci radim sam. Kazu da mogu garantirati za 2 televizora da ce slika biti ok, ali da se moze spojiti 4 telke.

Moram se dogovorit kad da dodje tehnicar pogledat stanje, tj sta i kako bi to islo. Jer najveci je problem uci u kucu i kopat po vrtu
Ma možeš ti spojiti 100 televizora samo trebaju instalacije biti ispravno napravljene. Ja sam jedno vrijeme imao 5 televizora spojeno i svi su imali odličan signal. Samo ti trebaju kvalitetni kablovi, dobro napravljeni spojevi i malo skuplji razdjeljnici. Naravno, trebaš paziti i gdje ćeš vući kablove da se ne prelomi negdje ili da ne ide baš uz glavne električne vodove.

Možeš se dogovoriti i sa tehničarom da poslije posla dođe do tebe i da ti to složi. Oni su profesionalci i znaju što rade a i dobro im dođe neka zarada sa strane jer uglavnom imaju malu plaću

Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Malo je skupo 1000 kn za spajanje (jedino ako je težak i zeznut posao oko spajanja svega). Da, garantiraju do 2 TV-a spojena i da će slika bit dobra. Ja imam tako spojeno sa razdjelnikom (stari tv i plazmu) i slike su u redu. Dalje neznam kako će na više njih biti.
Zašto je skupo 1000 kn za spajanje? Pa treba položiti kabel u zemlju i dovesti ga do kuće. Pa nije to baš 5 minuta posla, treba tu i vremena i rada.