Citiraj:
Autor mighty
jel ikom podignuta brzina na podrucju tresnjevke?
|
Brzine bi trebali biti svima podignute, probaj restart modema pa vidi dali će se dići. Ako ti ostane ista brzina pošalji mail na
podrska@xnet.hr
Citiraj:
Autor brunci-vg
Pozdrav, kakva su iskustva sa spajanjem u kucu? spojio bih bnet u kucu jer imam provucen njihov kabel do vrta. Spojio bih 4 telke, 3 analogne i jedna digitalna. Paket 3D Carnet.
Zvao sam bnet i kazu da oni mogu spojiti u kucu i da se naplacuje 1000kn, s tim da dalje instalacije po kuci radim sam. Kazu da mogu garantirati za 2 televizora da ce slika biti ok, ali da se moze spojiti 4 telke.
Moram se dogovorit kad da dodje tehnicar pogledat stanje, tj sta i kako bi to islo. Jer najveci je problem uci u kucu i kopat po vrtu
|
Ma možeš ti spojiti 100 televizora samo trebaju instalacije biti ispravno napravljene. Ja sam jedno vrijeme imao 5 televizora spojeno i svi su imali odličan signal. Samo ti trebaju kvalitetni kablovi, dobro napravljeni spojevi i malo skuplji razdjeljnici. Naravno, trebaš paziti i gdje ćeš vući kablove da se ne prelomi negdje ili da ne ide baš uz glavne električne vodove.
Možeš se dogovoriti i sa tehničarom da poslije posla dođe do tebe i da ti to složi. Oni su profesionalci i znaju što rade a i dobro im dođe neka zarada sa strane jer uglavnom imaju malu plaću
Citiraj:
Autor DiRT
Malo je skupo 1000 kn za spajanje (jedino ako je težak i zeznut posao oko spajanja svega). Da, garantiraju do 2 TV-a spojena i da će slika bit dobra. Ja imam tako spojeno sa razdjelnikom (stari tv i plazmu) i slike su u redu. Dalje neznam kako će na više njih biti.
|
Zašto je skupo 1000 kn za spajanje? Pa treba položiti kabel u zemlju i dovesti ga do kuće. Pa nije to baš 5 minuta posla, treba tu i vremena i rada.