View Single Post
Staro 08.06.2010., 13:03   #2426
Aquila
Premium
Moj komp

Aquila's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Što se tiće marketinga u potpunsoti se slažem sa vama potpuna je banana.
Trebali bi bait neke akcije. Koliko sam čuo i ide sa nekih 170 kn za 3u1 ali nisam siguran o čem se točno radi. IPTV meni metreba preko ni jednog operatera tako da 100kn za 5Mbps od Opticarneta mi je i više nego dovoljna (po ugovoru 3Mbps).

Ali od Amis-a TV je stvarno ok. Slago sam MAX TV koji je puno duže na tržištu i da ja uzimam radije bi uzeo AMIS TV.
Amis je još relativno nov ima koliko 7-8 mjeseci i koliko vidim napreduje veikom brzinom.

Citiraj:
živim u stanu u zgradi, a koliko sa upoznata s tim serviser je tako nešto spominjao da se traži odobrenje od t-coma za testiranje njihovih instalacija, prošli put je rečeno da su kao instalacije pregledane i da je kao sv ok....no problem je i dalje tu.....u međuvremenu sam slučajno saznala da je kod nas stara mreža i to od info službe B.neta kad sam se raspitivala da li imaju pakete 3u1 i na mom području, pa eto oni kažu da za sada radi stare mreže imaju samo kablovsku tv a u tijeku su radovi, njihovi jer oni postavljaju svoju novu mrežu.......tako da sam prisiljena izdržati do njihovog dolaska, ali evo upravo su nestali titlovi na tv-u na zone reality što nije prvi put, nekada usred filma ili serije umjesto hrvatskog pojave se slovenski...naravno ovi u tehničkoj podršci pojma nemaju o čeu se radi
Bez uvrede ali titlovi?

Citiraj:
tražili smo smanjenje računa za 5 i 4 mjesec što su odobrili za 5 i to samo 20%, a za 4 su odbili jer nema temelja uz objašnjenje da trzanje slike i leđenje može biti do opreme( što je njihova) preopterećenosti mreže(što nije moj problem) kablova(koji su njihovi) bežičnog povezivanja( a povezani smo kablovima) i toga što oni nisu krivi ako preko satelita dobivaju takav signal( zar i nacionalna televizija ide preko satelita???) Zanaći sve same gluposti.........i sada po ko zna koji put čekamo već udomaćenog servisera u ponedjeljak ili utorak....
Prporuka pronađi pojam triple playa (tvoja usluge).
I da savjet od: syzygy
Citiraj:
jednostavno se prebaci na nekog drugog operatera.
Samo please ne na Optimu.
I ja koji put trebam savjet od SZK

Popust, baš me zanima dali se može to isforisrat i kod drugih operatera.
Čuo sam primjer jednog koji je kod T-Coma isforsiro na sličan način prkid ugovora.

Sve u svemu dok Amis ne uvede svoju infrastrukturu neće ni funkcionirat na 100% ali trude se to se treba priznat.
Aquila je offline   Reply With Quote