View Single Post
Staro 08.06.2010., 11:16   #4
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor DEfragmenter Pregled postova

Imam još par pitanja.
Živim u kući u kojoj je postojao jedan telefonski broj. Sada smo razdvojili prizemlje i kat (prizemlje ima svoj broj, a kat svoj). Kako modem mora biti spojen prvi u telefonsku liniju, a telefon mora ići preko splittera u modem, pretpostavljam da se moram odreći svih telefonskih aparata koje sam imao osim jednoga (moram naglasiti da nemam ISDN, dakle sva tri telefona na prizemlju su mi na jednoj liniji).
Spojis sve ko i na slici kaj je posto knocker s tim da sve telefone mozes spojit ko i na slici samo ti treba onaj T nastavak za telefone

ovakav

Citiraj:
Autor DEfragmenter Pregled postova
A što je s katom? Ako je na katu drugi telefonski broj, a ISDN ne postoji, znači da je to druga tel. linija koja nema veze s mojom na prizemlju i da se taj telefon neće sudarati s modemom. Ovo mi je jako važno, pa ako griješim, molim vas da me ispravite. Ako imamo dva broja, je li to garancija i da imamo dvije telefonske linije? Ne mogu svojoj susjedi s kata reći da makne svoj telefon kako se ovaj ne bi sudarao s modemom!
Hvala svima! Pozdrav!
ak nemate isti broj a reko si da je to druga tel linija onda nema problema jer je ADSL usluga vezana za tvoju tel liniju
zgmmax je offline   Reply With Quote