View Single Post
Staro 07.06.2010., 22:58   #17
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ne, sa "skupim" kabelom se to u pravilu ne dešava... svatko ima drugačije poimanje skupog, tako da je bespredmetno o tome raspravljat.

isto tako, koliko god mi je oke pročitat hd televiziju, daleko od toga da je njihov primjer uklesan u kamenu... tako da malo više hands-on iskustva ne bi škodilo i onda bi shvatio o čemu ti par nas tu drvi cijelo vrijeme.

usput moram priznat da mi nije jasno koji to kabel ne može savladati hd signal i kako to točno proizvođač namjenjuje bitrate određenom kabelu.

Citiraj:
Autor gog Pregled postova
Da, upoznat sam sa problemima kod jako dugačkih HDMI kablova, zato se i raspitujem. Nije problem dati 200-300 Kn, ali više od toga ne želim jer nisam onda niti trebao kupovati Mede8er kojeg sam i kupio zato da ne moram pljunuti 1k kn za pošteni HDMI kabel.

Da skratimo, ima li netko točan model jeftinog HDMI kabela od 15m za kojeg zna da radi?
vidim da ti je jasno sve... nemoj štediti 100ak kn na tako dugačkom kabelu ti je moja preporuka... gledaj cijenu i isto tako gledaj kak kabel izgleda na prvi pogled, jer tu vrijedi pravilo vrlo često viđeno u fizičkoj težini audio komponenti, tj. nemreš fulat ako kabel košta 300ak kn i obučen je u pleteni bužir.

seljačka metoda, ali radi

imaj na umu da ćeš taj kabel postaviti i zaboraviti da ga uopće imaš, dok ti škratarenje može zadati ozbiljne glavobolje, dodatnu potrošnju vremena, benzina, etc.

nemam ti točan link, ali prati neke smjernice zdravog razuma i bit će sve ok

Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 08.06.2010. u 00:44. Razlog: sram te budi :p
syss je offline   Reply With Quote