ne, sa "skupim" kabelom se to u pravilu ne dešava... svatko ima drugačije poimanje skupog, tako da je bespredmetno o tome raspravljat.
isto tako, koliko god mi je oke pročitat hd televiziju, daleko od toga da je njihov primjer uklesan u kamenu... tako da malo više hands-on iskustva ne bi škodilo i onda bi shvatio o čemu ti par nas tu drvi cijelo vrijeme.
usput moram priznat da mi nije jasno koji to kabel ne može savladati hd signal i kako to točno proizvođač namjenjuje bitrate određenom kabelu.
Citiraj:
Autor gog
Da, upoznat sam sa problemima kod jako dugačkih HDMI kablova, zato se i raspitujem. Nije problem dati 200-300 Kn, ali više od toga ne želim jer nisam onda niti trebao kupovati Mede8er kojeg sam i kupio zato da ne moram pljunuti 1k kn za pošteni HDMI kabel.
Da skratimo, ima li netko točan model jeftinog HDMI kabela od 15m za kojeg zna da radi? 
|
vidim da ti je jasno sve... nemoj štediti 100ak kn na tako dugačkom kabelu ti je moja preporuka... gledaj cijenu i isto tako gledaj kak kabel izgleda na prvi pogled, jer tu vrijedi pravilo vrlo često viđeno u fizičkoj težini audio komponenti, tj. nemreš fulat ako kabel košta 300ak kn i obučen je u pleteni bužir.
seljačka metoda, ali radi
imaj na umu da ćeš taj kabel postaviti i zaboraviti da ga uopće imaš, dok ti škratarenje može zadati ozbiljne glavobolje, dodatnu potrošnju vremena, benzina, etc.
nemam ti točan link, ali prati neke smjernice zdravog razuma i bit će sve ok