Citiraj:
Autor coconut
i7 za puštanje i obradu mjuze? Odvojena grafa za istu namjenu? Hard sa 7200rpm? Čemu?
Web kameru ćeš danas teško izbjeći na bilo kojem lapu, dok je onih sa FW sve manje.
|
Ovako na bolji procesor mi treba za rendering i za aplikacije i mnoštvo plug-inova koje ću koristiti u obradi muzike.Nisam rekao da mora biti i7 (laptopi sa i7 procesori ionako nisu u ovom cijenovnom rangu)
Istina da ne treba odvojena grafika ali, iz dosadašnjeg iskustva znam da bi mi zvuk štekao na prebacivanje iz programa u program, a i da mi ne dira RAM nego da ima vlastiti.
Za brzinu Harda mislim da ne treba odgovarati jer mislim da je logično da za obradu ili puštanje muzike treba brži hard, brŽi pristup file-u.
Što se tiće FW i to mi je nekako neophodno jer imam kontrolere koji su sa Fw konekcijom.
Ovakvu konfiguraciju laptopa sam sastavio na temelju iskustva jer se j... sa laptopima od 1999 i P3 procesora do danas kada imam THinkpad-a R51, a on mi šteka kad je neka malo zahtjevnija radnja. Pa kad imam neke novce mislim kupiti neki normalan lap.
Otvoren sam za sugestije i objašnjenja.