Citiraj:
Autor ludasrecaa
živim u stanu u zgradi, a koliko sa upoznata s tim serviser je tako nešto spominjao da se traži odobrenje od t-coma za testiranje njihovih instalacija, prošli put je rečeno da su kao instalacije pregledane i da je kao sv ok....no problem je i dalje tu..... u međuvremenu sam slučajno saznala da je kod nas stara mreža i to od info službe B.neta kad sam se raspitivala da li imaju pakete 3u1 i na mom području, pa eto oni kažu da za sada radi stare mreže imaju samo kablovsku tv a u tijeku su radovi, njihovi jer oni postavljaju svoju novu mrežu.......tako da sam prisiljena izdržati do njihovog dolaska   , ali evo upravo su nestali titlovi na tv-u na zone reality što nije prvi put, nekada usred filma ili serije umjesto hrvatskog pojave se slovenski  ...naravno ovi u tehničkoj podršci pojma nemaju o čeu se radi 
|
B.net ti inače ima svoju mrežu,obično optika do zgrade pa kroz zgradu koaksijalni kabel,i nema baš nikakve veze sa telefonskim instalacijama.
Ja sa amisom u zadnje 3 i pol godine nisam imo nikakvih problema.

Sada sam se zeznuo što sam ponovno potpisao ugovor,zbog bonusa od pišljivih 500kn jer sam mislio da će i dalje biti konkurentni kao što su bili do sada. Sada ih B.net šiša i sa ponudom i sa cijenama a oni ništa. Thumb down za amis.