View Single Post
Staro 06.06.2010., 20:21   #5635
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Terminator Salvation

pogledao cetvorku nakon mjeseci odgadanja, koja su moram priznati rezultat citanja ovog threada. jednostavno sam stekao dojam da se radi o filmu kojeg ne vrijedi pogledati, no danas sam bio prisiljen imati upaljen komp ~sat i pol dok se kopira ~150GB na vanjski hdd, pa rekoh da pogledam nesto.

uglavnom, meni je dvica vrh, jedan ako i ne najbolji akcijski film koji sam ikada gledao. jedinica jer je original, jer je tu napetost, nema toliko akcije ali je predobar. e tu se negdje gura cetvorka po meni, radnja je razradena po meni (necu pisati, pogledajte tko nije), efekti su prepredobri (razumno, no opet ako je avatar nahvaljen na sva usta svijeta, a sastoji se samo od efekata.......), ima gro akcije, malo i misterije koji je to lik, i ono najdraze - poveznice sa dvojkom (muzika, pogled iz perspektive terminatora, prolaz kamiona ispod podvoznjaka kojeg probija motor - brutala!).

i da, ocjena bez neugode 7.5/10. nakon trojke koja mi je limunada ovaj mi je bas sjeo skroz-na-skroz, nije remek djelo kao dvica, ali itekako zasluzuje ime "Terminator". i svakako preporuka za pogledati.

Burko je offline   Reply With Quote