Citiraj:
Autor Pawzilla
Ma nije taj facebook uopće loš, samo treba okrenuti stvari u svoju korist. Nebi vjerovali kako se detaljno da špijunirati ljude baš preko njega. Znate kad je netko online, imate statuse, vidite gdje je tko bio, što je radio, pa pogledate uploadane slike, popis prijatelja... Da se svašta s time, osobno sam se uvjerio u to...
|
Uz to, korisnici facebooka su debelo neobrazovani i treba velikoj većini zabranit korištenje interneta..
Kosa mi se diže na glavi kad vidim da mi sestra na
Fejsu ima 1000+ "prijatelja", milijun fotografija i videa, novi status svakih 20 minuta... A mislim da nikad u životu nije kliknula na "
Postavke Privatnosti".. Ali što ću, to nije moja stvar i ne mislim prigovarat nikome..
I ja sam objeručke prihvatio Facebook kad se tek pojavio, ali me šokiralo jednog lijepog dana.. Odjednom je osvanulo stotinu mojih fotografija na tuđim profilima.. Ljudi to samo uploadaju i uploadaju i uploadaju, nema kraja.. I nema nikakvog načina da se to makne niti ja imam ikakvu kontrolu nad time.
Živcira me kad izlazimo van - uvijek se među nama nađe netko s fotoaparatom i cijelu noć slika doslovno sve što se događa i onda to postavi na Fejs da cijela Hrvatska vidi..

Baš sinoć sam sjedio vani na klupi s društvom, bezveze u dvorištu.. Udaralo se po gitari i već dobro popilo kad mi dođe lik i "blicne" mi u facu sa svojim "digitalcem". Zamalo sam mu ga rastavio na milijun dijelova..
Zar stvarno svaka budala ima pravo mene uslikati ili snimati i onda to javno objaviti?