to ozren:
Citiraj:
zato pretpostavljam da si ti ta osoba koja bi trebala obavljat moju funkciju...
|
ne.uopce. ja sam isto, kao i ti, pristran. al ja bi druk'o za ati.
samo trazim malo objektivnosti. jos mi odzvanja u usima onaj clanak kad niste znali ili htjeli flashat x800. i sam si se slozio da si u krivu, kaj ne?
to jelc:
Citiraj:
Ma da...prodavao si flashanu X800 PRO VIVO staru par mjeseci pod XT model
I još si u par prvih postova dao napomenuti da kaj seremo jer je to "prava-pravcata" XT PE...ono...kak papci ne kuže da je to-to...
|
nije istina. nigdje nisam napisao da prodajem xt-icu, vec da je full fleged xt, elem, moze sve kao i xt-ica. ako te buni ovaj izraz, konzultiraj neki od jezicar, online rijecnika i tak to....
Citiraj:
I da, tri soma je puno za grafu koja dođe 3300-3400 u dućanu NOVA.
|
svak cast. svi su se slozili da je moja ponuda fer. jedino ti imas svoje misljenje o tome. ali kao sto rece dirty harry " misljenje je poput sup*....blabla", da sad ne ispadne da sam i bezborazan.
Citiraj:
Imaš sreće kaj je ovo kulturan forum, da si to stavio na newse još bi ti i dan-danas zvonilo u ušima od psovanja koga ti to praviš idiotima...
|
bas zato sam i stavio ovdje jer tu ima ljudi koji su znali i cijene sto kupuju, a ne na news-e gdje fakat ima hrpa ovakvih koji se zapjene oko STVARI KOJE GA SE APSOLUTNO NE TICU. cime si se ti nasao pogodjen u cijeloj prici? ozren ti je frend? sogor? tata?kapa delta gama lambda brat?
ne kuzim....:confused:
al da ne flejmam dalje, EOD. ne replayam vise ovdje, ak mi imas kaj za rec imas PM.