View Single Post
Staro 06.06.2010., 10:09   #33
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Većina naše znanosti temelji se na pretpostavkama koje su postali zakoni, a to je sve skupa već staro 50-100 godina, toliko smo napredni a u autima klip u motoru ide gore dole već 100tinjak godina, struja se na isti način proizvodi i distributira isto stotinjak godina, imamo TEORIJU evolucije koje se koristi kao zakon za sve u biologiji, a tu TEORIJU je napisal deda prije skoro 100 godina.

Da postoje stvari koje su u znanosti neobjašnjive-to je točno.
Tvrditi da samo na Zemlji postoji život je jako ograničena izjava, da ne velim blesava.
Veličinu svemira si ne možemo ni pojmiti.

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Nacitao sam se o svim tim teorijama zavjera i mogu reci da dosta njih stvarno i ima smisla, ali s druge strane ima stvarno i kretenizama, tipa ljudi reptili koji kontroliraju Zemlju, ali na to se ne treba ni obazirat.

Ne znam, misljenja sam da ovaj svijet vode neki opaki igraci iz sjene, lovaši, vlasnici ogromnih korporacija, predsjednik SAD-a je samo pijun, cisto sumnjam da on ima nekakvu apsolutnu moc i da je njegova rijec zakon, vjerovatno ni ne zna 50% toga sto se dogadja oko njega, ni ne moze znati.
Ponajprije zato sto cijela amerika kao i druge zemlje ovise o tim lovatorima, bas Barack Obama smije ista srati onom British Petroleumu zbog izljeva nafte.
Bas Obama moze doci danas na vlast, a sutra povuci vojnike iz Iraka, aha, kao da je to njegova odluka... tisuce milijardi su igri, i odatle krecu sve teorije zavjere.
Potpis obojici.

Ove vladine organizacije sj. Amerike su gadni igraci, od kolegice frendica je vidovnjak i radia je za CIA-u kao gledatelj na daljinu, kao super laka lova... Bilo ih je vise u sobi i svi "gledaju" istu stvar/osobu...
Nedugo nakon sto je pocela raditi, vidjela je sebe kako su je smaknuli, pa je pocela govoriti krive podatke kako bi se vratilla u Hrvatsku.
Tko zna koliko resursa imaju i za sta se sve to koristi...

I ne pije mi vodu da je Katolicka crkva povezana sa tim svim tajnim drustvima tj. sotonistima (barem tako tvrdi dokumentarac The Illuminati are the Nephilim.)
Jer dok vidite egzorcizam (@6:17) na snimci i prisustvujete na velikom molitvenom skupu, te na prikaz Tijela Kristova neki od pojedinaca se pocnu pjeniti na usta, bacati po podu te vristati iz svega glasa. Malo si razmislis da li ima zla na svijetu i tko je tu dobar, a tko ne.

Nesto se i kod nas kuha...

Pozadine priče o monolitu u Rijeci, II.dio, III.dio, IV.dio.

Povijesni govor Daniela Estulina u EU parlamentu
Daniel Estulin na rubu znanosti.

David Icke on the Polish Government plane crash & Haiti EQ.

Edit: jel ima tko CRC greske sa prvim videom The Mayan Calendar od lowridera?

Zadnje izmijenjeno od: kian. 06.06.2010. u 15:28. Razlog: ispravak netocnog navoda, CRC
kian je offline   Reply With Quote