Zbog čega se ovakve nebulozne teme o Fejsbuku uopće toleriraju i dopuštaju, kad Fejsbuk ima "službu za korisnike" načinjenu od jedno pol milijarde ljudi. Imaju problem s Fejsbukom? Super, nek samo imaju - ko im je kriv i nek si probleme rješavaju na službenim Fejsbuk stranicama. Da stvar bude gora niti se ne znaju služiti s tom društvenom mrežom, ali hej - oni su na Fejsu

, pa trpaju forume sa svojim sranjima i glupostima. Zaključati teme, podijeliti sankcije i voljno. Ko da nekoga briga u kakva sranja se njegov brat uvalil.
Citiraj:
Autor ivand123
nije još jedna obična tema o fejsu
|
Ne, ja sam. Isto sranje kakvo se svakodnevno viđa diljem neta. Klinac napravi žešće sranje i onda je nismo znali.
Citiraj:
Autor ivand123
Uglavnom, napravio je grupu protiv nekog klinca i nastala je frka u školi i mali se isčlanio iz grupe i izgubio administratorska prava za grupu i sada je nemože maknut.
|
Isto su napravili kreteni u VŽ Gimnaziji i naravno sa stavom -
ne može nam nitko ništa, pa su fino svi odreda pokupili ukore pred isključenje.
Citiraj:
Autor ivand123
Grupa se zove "Svi protiv XYZ" gdje se ne spominje nikakvo nasilje nego poziva sve koji ne žele biti u drušvu tog klinca, nije to ništa ozbiljno i nitko nije previše obraćo pozornost na grupu.
|
Idem ja otvoriti temu na svakom podforumu
Svi protiv ivand123 u kojoj ne bude nikavog pozivanja na nasilje, nego samo da se ignorira tebe i tvoje postove.

Bude ti zanimljivo postati, te pratiti forum, kad te niko ne bude doživljaval ni 5% posto? Ne bude to ništ ozbiljno i niko ne bude obraćal pažnju, onak lagana zayebancija na forumu.
Brat ti je otvoril
hate grupu i sad nek snosi posljedice.