Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Ja ne mogu više,ozbiljno.U ponedjeljak ću vrlo vjerojatno stavit key na prodaju,a možda i neću,već si ostavim da imam onak ak mi se nekad zaigra.
Ovo nema smisla.Sad mi je maloprije tlak digao neki jebeni krvavi isusov rus (jebem im mater svima,kako su to arogantni i drski ljudi) - Marechal alex.Frajer hoda sa onom jebenom crvenom kapicom i M60 i samo spraya,pogađa i normalno i nenormalno.U biti,sve što mu se nađe na putu - pokosi.
Pucam po njemu saigom - ništa.
Pucam po njemu abakanom - ništa.
Pucam po njemu sa M416 - ništa.
Ispalim CG - ništa.
Uzmem snajp,pogodim ga u torzo,on mene ubije iz prve sa 100 m.
Bacim mortar - pobjegne.
Uzmem 870 - NIŠTA.
A on se k'o maneken našećkava po mapi i kosi 'travu'.
Pa jebem ti mater i igrici.DICE gg.Jebem vam mater.
Btw,knifeao sam ga barem 5 puta - opet ništa.Ovo je zbilja frustrirajuće.
Jedino što me ubija zadnjih mjesec dana su Carl Gustav i/ili M60/T88 (kak se već zove ta medic puška).
Naravno,izuzev što me Neo ubije SAIGOM/Abakanom i Proudixz sa bilo kojim oružjem,od noža do UAV-a.Mogu komotno reć da sam prehepi kad me ubije UAV,s obzirom da mi se više sere od Gustava i M60.
|
Hmm...nije ti slučajno palo na pamet da je možda do tebe?
Slažem se da medic sa M60 (još ako zna igrat) je zajeban protivnik, ali nije ništa nerješivo. Koliko sam vidio, ti si slabih živaca, a nerviranje drastično smanjuje koncentraciju i šanse da nekoga upucaš, pogotovo medica sa M60. Još te demoralizira pa nemaš ni volje više igrat...uglavnom znam kako ti je, ali rješenje potraži u sebi

Ja ti predlažem da odmoriš malo od igre dok ne izađe patch, i ovako je frustrirajuća svima, a kamoli tebi...
Meni kad ne ide (npr. situacija slična tvojoj) lijepo zatvorim igru i odmorim pola sata - sat, dovoljno da mi se mozak resetira nekim smećem sa TV-a, nakon čega se vratim u igru i onda sam kao brand new, a i da me nastave ubijati lijepo okrenem switch u glavi i ne nerviram se, probaj i ti
Citiraj:
Autor Beo
One man army 
|
...koju nema tko reloadat...