View Single Post
Staro 05.06.2010., 20:06   #32
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Nacitao sam se o svim tim teorijama zavjera i mogu reci da dosta njih stvarno i ima smisla, ali s druge strane ima stvarno i kretenizama, tipa ljudi reptili koji kontroliraju Zemlju, ali na to se ne treba ni obazirat.

Problem je u svim tim teorijama sto se nista ne moze dokazati, taman i da imas ogroman broj dokaza koji idu u korist tvoje teorije, i dalje si ti nitko i nista, jedan od 100 istomisljenika na netu, uglavnom nula.
Dok je nasuprot masinerija zvana Amerika, kotroliraju medije, svj. politiku, ljude - sve.

Najbolji primjer je 9.11. WTC.
Snimljeno je valjda 500 dokumentaraca na tu temu, napisane su knjige, milijuni clanaka u novinama i sta se dokazalo?
Americka vlada je sastavila komisiju/povjerenstvo od 10 ljudi za taj slucaj, oni su sjeli za stol i napisali da se dogodilo to i to. Slucaj zavrsen, a vi i dalje mlatite praznu slamu. LOL

Inace, ovo sam nedavno citao u novinama >> http://www.index.hr/vijesti/clanak/c...om/480814.aspx

Kad ovakvi ajmo reci mizerni slucajevi izbiju u javnost tek nakon 50 godina, sto mislite koliko ce trebati da se neke puno vece stvari saznaju?

Ne znam, misljenja sam da ovaj svijet vode neki opaki igraci iz sjene, lovaši, vlasnici ogromnih korporacija, predsjednik SAD-a je samo pijun, cisto sumnjam da on ima nekakvu apsolutnu moc i da je njegova rijec zakon, vjerovatno ni ne zna 50% toga sto se dogadja oko njega, ni ne moze znati.
Ponajprije zato sto cijela amerika kao i druge zemlje ovise o tim lovatorima, bas Barack Obama smije ista srati onom British Petroleumu zbog izljeva nafte.
Bas Obama moze doci danas na vlast, a sutra povuci vojnike iz Iraka, aha, kao da je to njegova odluka... tisuce milijardi su igri, i odatle krecu sve teorije zavjere.
khm je offline   Reply With Quote