Tema: rFactor
View Single Post
Staro 05.06.2010., 18:25   #13
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor JohnNY-Z Pregled postova
Dakle kao što piše gore, stavio sam si rfactor lite sa najnovijim f1 modom...

Prvo, meni od igrice je užas, igrice iz 90-ih imaju bolje menije, dakle nije loš samo vizualno nego i općenito način upravljanja igricom je katastrofa, šrot.
I ajde onda loadam ja to sve onda nekako, koliko sam se uspio snać u tom, grafika je totalna 0, teža banana, nisam napravio niti sto metara igricu sam ugasio i pobrisao, osjećaj vožnje je 0. Jedna velika 0 sve skupa, sva sreća nisam kupio original jer nisam našao gdje na stranici im, eto taj dio koji je isto 0 je donio nešto dobro. Sad sam instalirao nazad GP 4 koji je prava poslastica za ovo dok ne dođe F1 2010 iz naslova teme.
Ovako. Igram/vozim rFactor( i jos sve nastavke GTR-a) od kad je izasao, cak imam 2 naslova prvaka u jednoj ligi (Formula-simracing.net) pa cu ti ja nesto objasnit. Ti si vrlo vjerojatno isprobao igricu na tipkovnici. Ovo ti nije NFS da mozes vozit na tipkovnicu i zabijat se u ogradu ko idiot i imat bolje vrijeme. rFactor je prava simulacija i ako nemas volan ili gamepad nemoj ni isprobavat a kamoli pisat ovakve gluposti jel to kaj si nabaljezgo je stvarno...
Spoljarik je offline   Reply With Quote