imam sam jedno pitanje, se je netko potrudi procitati licence od jomle drupala ili slicno?
prvo pise "not for commercial use" ... dobro zanemarimo to... na racun pises cms + mysql + java,flas,css whateva dakle povrijedujes gnu gpl jer cms nije tvoj a ti naplacujes, eventualno sto mozes za njih napraivit je template...koji su opet pod gpl-om i obicno imaju "not for commercial use"...i prica opet ispocetka...dakle = oni koji koriste template(tude) i sto vec i prodaju cms, krse zakon i licence
nadalje cijena od 4500 kuna je prakticki ok, AKO je jednostavno...dakle neznam levela kategorija u koje idu clanci i neke sitnice...posto si ti naveo neke osnovne funckije shopa...cijene rastu abnormalno...tipa jedan ozbiljniji shop sa statiskikama, analizama itd prede redovito 30k kuna...
rezime tvoja poduna je:
1. prejeftina(no to je tvoj izbor)
2. prejaka (i zato mozda ne zele, jer placaju nesto sto netrebaju)
3. sumnjam da si im dovoljno objasnio sto znaci imati custom cms naspram (zanemarivsi sve legitimnosti) open source cmsa
ako sam u krivu razuvijeri me no vec se neko vrijeme bavim time i radim to te znam da su kupci, sori na izrazu i svim kupcima koji nisu, neobrazovani IDIOTI koji nemaju pojma o nicemu tj. samo o tome kako jeftinije proci