View Single Post
Staro 05.06.2010., 16:44   #28
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Opet kažem dok mi se ne dokaže suprotno ništa od toga. Da ne ulazimo u vjerovatnost, jer koliko je vjerovatno da potoje

Znam da je svemir velik, i to jako, ali ako su pametnije rasa onda su i dokučili kako prvaliti velike udaljenosti, i c i nije problem
Moras shvatiti da nitko ne prica o pametnijoj ili glupljoj rasi. Prica se o tome da sigurno postoji jos neka rasa osim ljudi. Mogu oni biti napredni ko i mi prije 10000 godina, nije bitno, bitan je odgovor na pitanje jesmo li sami u svemiru.
Sto se tice dokazivanja,sva velika otkrica su proizasla na bazi pretpostavki ili lude maste nekog tamo ludog covjeka. I ovo na cemu pises po forumu je netko jednom otkrio ili u snu ili je masta o necem takvom. Pa tako i kola koja ne vuce konj nego neka tamo masina itd itd.
Covjek treba u zivotu malo razmisljati i logicno, ne samo traziti nekakave dokaze za bilo sta.
A s druge strane, to dokazivanje je doguralo nasu rasu tu gdje smo sad. Bilo to lose ili dobro,to bi svaki covjek trebao shvatiti onako kako zeli i zna.
spawn je offline   Reply With Quote