Tema: VHS u DVD
View Single Post
Staro 05.06.2010., 16:14   #43
qwertz3
Premium
Moj komp

qwertz3's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ekipa, da ne otvaram novu temu.

cura mi je u kanadi gore još, i sad je pronašla 39 VHS kazeta simanih privatnom kamerom dok su bila djeca itd itd.

e, to je u NTSC formatu. i sad joj ja savjetujem da kupineki VHS/DVD recorder, i to jednostavno skopira, i napravi od toga DVD video.

e sad, poošto su te kazetice 30minutne, da li je moguce na jedan dvd snimiti 4 kazete?

treće, kako da ja kasnije prebacim te dvd video filmove u PAL format, tako da bi bili gledljivi kod nas u hr, na normlanim dvd playerima?

hvala vam na brzim odgovorima, ovo je hitno, traže ih tamo 13$ PO KAZETI,
a ona može uzet taj VHS/DVD recorder i vratit ga kad napravi posao. (imaš mjesec dana da vratiš proizvod, ne pitajte, to je zapad )

njezin brat brije da to u studiju rade, ali je to dosta love za tako nesto... i jos k tome ne dobiju ni materijal u digitalnom obliku nit nista, nego obicne dvd video filmove... i to kazu jedna kazeta 1 dvd? a kazete od 30min....
po meni je bolja varijanta da ukoliko posjeduješ tv karticu preko nje prebaciš taj video na svoj hard disk....za to ti može poslužiti sam software od tv kartice ili npr. Nero s kojim sam ja prebacivao video sa kamere na komp...kad prebaciš video na hard disk dalje sa njim možeš radit šta te volja...spajati, rezati, miksati, snimati u bilo koji format, bar danas imaš more softwarea koji ti to u par klikova omogućuje, bez nekog posebnog predznanja...živio
qwertz3 je offline   Reply With Quote