View Single Post
Staro 05.06.2010., 07:54   #1008
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Nažalost nisam uzeo 32Mbit (imam normalni 3d paket do 8Mbit), nego sam mislio da će to povećati svim korisnicima jer tako piše na programu (stalno ide taj tekst), još piše "PROVJERITE!".
Meni također speedtest uredno prikazuje download 0.91 MB/s, a upload 0.09MB/s (trenutno sad). Nekad zna biti i dosta manje, ovisi koliko je ljudi istovremeno na netu (valjda?).
Što se tiče preuzimanja s interneta (npr. drivera za grafičku s ATI stranice, brzina nije kako bi trebala bit, max 0.9 MB/s, nego je 0.3). Takve stvari mi smetaju...
Brzina downloada ne ovisi isključivo o tvom provideru već i o serveru s kojega skidaš, toliko si valjda već naučio na forumu. Usput, Bnet je do sada pokazao da je osjetljiv na kišu. Očito da ona smeta njihovim ormarićima pa je gotovo pravilo da kod obilnijih padalina brzina ponešto varira.

Rano je jutro, brzina 7,76 / 0,63 od obećanih 8 / 0,75 sve u granici ispod 5 % odstupanja.