View Single Post
Staro 05.06.2010., 01:30   #13
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Jos kad se uzme u obzir da znanstvenici ( " " ) sami sebe ubijaju sa kršenjem osnovnog zakona biologije, koji glasi: Živo nemoze nastati iz nezivog...

A mi smo nastali od zrna prasine, a predak nam je crv mali . Uzas o cemu pricate, 10 na 80u potenciju ljudi, i toliko još čudi...nemozete daleko jer šnjofam LOCK.

Kad ste se uhvatili svemira, dajte se vratite na zemlju malo, pa po teoriji evolucije objasnite oko kao takvo, i ovaj naš stereopar vid molim vas...hhh. tesko da ce tko moc, jer je toliko komplicirano samo oko sloziti, a kamoli da se na glavi slucajno nađu dva oka..i da nevidimo duplu sliku, vec perfektnu ostru. LOL

Uostalom, uzmite u obzir da usprkos tehnologiji, mi smo generecija koja je/će najviše mozga popušiti.
Ja se iskreno nadam da si se za ovo boldano šalio a kasno je pa sam ja to krivo protumačio. Jer ako nisi ja ne znam šta su tebe u školi učili.

Teorije zavjere su, usudio bih se reći, u 99% slučajeva plod nečije dosade ili psihijatrijske dijagnoze a razvoj interneta je tome uvelike pridonio. Kad se sjetim samo svih onih gluposti sa twinsima i zbrajanja random brojeva vezanih uz slučaj da bi se dobilo još random brojeva vezanih uz slučaj...

Što se mogućih pravih "zavjera" tiče, one se u stvari svode na razna prešućivanja informacija svojim korisnicima od strane velikih kompanija i eventualno visoke vojne krugove određenih većih zemalja.
bg_4_l je offline   Reply With Quote