View Single Post
Staro 05.06.2010., 00:42   #5311
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
ma najbolje je kad dodju petorica pa svako na jednom uglu sa strojnicom samo ceka i pokrivaju se, onda kad uzmem sniper i skinem ih sve onda kazu da kampam, a najbolja stvar je sto ja trcim sa sniperom svuda...i sa sniperom se ne moze rec kampanje, kampanje je kad se popnes na stolicu iza vrata i cekas da neko prodje kroz ta ista pa ga skines s masinkom ili nekim poluautomatskim s prigusivacem ili tako nesto...a bunnyhoping je na serverima di igram normalna stvar, nemos se ljutit na to bas pretjerano, skaci i ti i legni pred njega pa ga upucaj...a moras radit bunnyhop kad neko kempa iza ugla i ceka da dodjes da te upuca, sta napravis, skocis uvijek na uglu i pogledas jel kamper iza istog...
marty se moze izbjec, cujes da padne bomba i stignes otrcat, mene marty ubije jednom u 20 puta, osim ako je bas guzva, pa nemos ni otrcat nigdje ni ista, onda samo gledas da ubijes jos nekog prije nego te marty dokrajci...last stand me vise zivcira od marty-a, ne ocekujes da ce neko bit ziv kad ga ubijes, al skontas to u svakoj partiji ako neko koristi last stand, pa uvijek ispucas par metaka vise za svaki slucaj...sniper je potpuno ok, ko ga zna koristit, zna, ako stoji na mjestu s sniperom, uvijek ga mozes skinit i ti sa sniperom...ili jos bolje ako su petorica s sniperima na otprilike istom mjestu, samo se zaletis s prigusivacem i pokoljes ih sve...jednom su me banali jer su rekli da kampam, a sve sto sam napravio je uletio di je bilo 8 snipera i doslovce ih poklo sve, dobio heli i pozvo, oni uljetali da jos kampaju i to trcali po trojica, ja ih ubijao kako su dolazili, jedva stigo napunit evo njih opet,potrosio municiju, osto s pistoljem dobio 18 kill streak i ban...
ono sto ne podnosim su cheateri, glitcheri i kamperi...nisam bas ljubitelj ni granade launchera,al ajde ljudi ih ne koriste previse ko ove prije navedene...
ja koristim gl samo kad trebam ispunit onaj challenge i to je to, ionako je to najgluplji dodatak na pusku
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote