View Single Post
Staro 05.06.2010., 00:26   #6
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
...E da ne virujen u NLO/izvanzemaljce, za mene ne postoje.
Kazes za tebe ne postoje.. Istina, svak ima pravo na svoje misljenje ali ne treba tek tako generalizirati nesto sto je dan-danas jedna velika enigma (bar za "obicnog" covika jest..). Treba sagledati sve cinjenice i na osnovu cistog razuma/logike zakljuciti jednu stvar, a to je da samo u nasoj galaksiji postoje milijuni solarnih sustava u kojima ima jos milijun puta toliko planeta itd. Da ne pricam kako je nas Milky Way jedna od "manjih galaksijica" u vidljivom svemiru, te da je zapravo samo jedna "cestica" izmedju milijardu milijuna ostalih galaksija... Pogledaj samo ovaj video pa zakljuci koliko smo nasa planeta i mi kao ljudi zapravo maleni u ovom svemiru... (obavezno upali 1080p ako budes gleda )

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Uvjeren si da smo mi ljudi jedini inteligentni oblik života u galaksiji i svemiru općenito?
Ukratko, slazem se.. Nitko ne kaze da "alieni" moraju izgledati kao Borg ili neka rasa iz ST-a.. To mogu biti neki jednostavni organizmi a pak mogu biti i toliko razvijeni da mi ni ne mozemo pojmiti do kojeg nivoa... Ali tvrditi da bas nigdi u cilom f*ckin svemiru nema bas nista/nikog osim covjecanstva, imho je naivno...