View Single Post
Staro 04.06.2010., 23:59   #4
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor TomoP Pregled postova
Pozdrav,

Zanima me vaše mišljenje o navedenome laptopu, da li se isplati kupiti ili ne...?
Laptop mi treba za office, gledanje filmova i povremeno za odigrati neku igru.

Specifikacije:
Pavilion DV7 AMD Turion X2 2.3GHz 4096MB 320GB DVD/RW 17.3'' LED HD
ATI Mobility RADEON HD4650 512 MB, up to 1GB (shared memory)
RAM memorija : 4GB DDR3
320 GB / 7200 o/min
Li-Ion 8 cells
Komunikacija : GigaLAN, WLAN 802.11a, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, WLAN 802.11n, Bluetooth,
eSATA, HDMI out, RJ-45,expansion port 2, headphones-out, mic-in, IEEE 1394 ,Consumer IR
HP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone.VGA low-lght
HP DVB-T TV Tuner
HP Mini Remote Control

90% vremena koristim laptop kod kuće, pa mi se 17,3" čini kao dobar izbor.
Korišten je godinu dana, bez garancije, navodno kupljen u Švicarskoj i treba posebno kupiti adapter za struju jer je drugačiji...?
Nigdje ne mogu naći info o grafičkoj kartici, na svima pavilionima kod nas ati HD 4650 je 1GB, a ovdje 512MB?
Cijena 3800kn.

Hvala
O adapteru se ne brini, taj treći pipac se samo odreže, imaš brusilicu i sa reznom pločom samo skini srednji pipac. Ionak ti to netreba pošto je laptop u PVC kučištu...

17.3" je odličan ekren, ja imam HP dv7 sa istim ekranom samo je konfiguracija drukčija i zbilja je impresivan. Da se pogledati film, ak hoćeš odigrat koju igru i slično...a za garanciju i ostalo ti odluči.
Grafika e ok, ionak je 1Gb skoro pa nepotrebno.
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Slažem se. Laptop možda i vrijedi te novce, ali nikada ne bi toliko dao za laptop bez garancije. Sutra mu može krepati ploča, popravak se ne isplati, a za dijelove dobiješ četvrtinu plaćenog iznosa. Naravno, može raditi i još 10 godina, ali ovisi koliko si spreman riskirati.

Btw. kakav to je drukčiji adapter za struju u Švicarskoj?
Oni imau uzemljnje spojeno na trći pipac, tj imaju tri pipca a ne dva kao mi.
danc00 je offline   Reply With Quote