Tema: rFactor
View Single Post
Staro 04.06.2010., 23:15   #9
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor JohnNY-Z Pregled postova
Dakle kao što piše gore, stavio sam si rfactor lite sa najnovijim f1 modom...

Prvo, meni od igrice je užas, igrice iz 90-ih imaju bolje menije, dakle nije loš samo vizualno nego i općenito način upravljanja igricom je katastrofa, šrot.
I ajde onda loadam ja to sve onda nekako, koliko sam se uspio snać u tom, grafika je totalna 0, teža banana, nisam napravio niti sto metara igricu sam ugasio i pobrisao, osjećaj vožnje je 0. Jedna velika 0 sve skupa, sva sreća nisam kupio original jer nisam našao gdje na stranici im, eto taj dio koji je isto 0 je donio nešto dobro. Sad sam instalirao nazad GP 4 koji je prava poslastica za ovo dok ne dođe F1 2010 iz naslova teme.
A koji je to najnoviji mod što si ga stavio ?
Prva stvar treba biti jasno da je rfactor izašao 2004 godine ali ni onda nije nešto grafički posebno izgledao jer trvorcima to nije ni bila namjera.
Najveća prednost rfactora nije u single player igri već u multiplayer za online vožnje di se ni jedan Dirt,Grid pa ni vjerujem ova najnovija F1 što se očekuje nemogu tu njemu konkurirat.

Mi u Croteam ligi vozimo na F1RFT09 sa skinovima iz 2010 sezone.
Ako te zanima ovo trebaš instalirat F1RFT 2009 mod i onda ubaciti skinove iz 2010 sezone.

Skinovi

Skinovi su odvojeni od 2009 sezone i tamo di se bira mod izabereš F1RFT 2010 MP.

Vjerovatno će rfactor2 kada izađe biti grafički ljepši ali u ovoj igri je bitnija je fizika i osjećaj vožnje od cijelokupnog izgleda.
Flatline je offline   Reply With Quote