View Single Post
Staro 04.06.2010., 18:12   #609
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo da se malo i ja javim, nevezano uz ovo gore, već samo nadopuna moje dodatne opreme!
Evo prije tjedan dana stiglo mi iz Hong Konga ovo http://cgi.ebay.com/LCD-Battery-Grip...item4a9f441124
i iako je cifra daleko preko dozvoljene u nas a da nepodlježe carini i pdv-u paket mi je stigao na kućnu adresu, jer mi je susretljivi kinez napisao GIFT na ne preveliki paket pa je stiglo bez problema!
A sada malo o samom Gripu!
Prvo čega sam se bojao je bila kvaliteta, ali nakon samo 10 minuta u rukama shvatio sam da se radi o iznimno (obzirom na cijenu) kvalitetnom komadu opreme!
Ja sam ga uzeo prventveno radi boljeg i jednostavnijeg držanja fotića u portret poziciji ali i zbog dodatne baterije!
Naravno da ni dodatne funkcije koje pruža nisu za baciti, dapače, jako je zanimljivo snimati Timeloop a da pritom nemoraš koristiti komp.
A sada nakon tjedan dana mogu Vam samo reći da je ovaj grip jedan jako isplativ komad opreme, jer ne samo da se njime dobiju dvije nove baterije(dakle više okidanaja), već se dobije i dodatan oslonac pri držanji fotića i dodatne funkcije(timeloop fotkanje)!

Kada se malo popravi moj internet(bnet) koji trenutno trpi "tehničke" probleme onda uploadam i par fotki samog proizvoda!

A da dobio sam i dodatni daljinac koji ću prodavati jer već imam jedan!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote