View Single Post
Staro 04.06.2010., 13:54   #483
Dac
Premium
Moj komp

Dac's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ajde da i ja malo sudjelujem. moj HT se polako sastavlja već 10 godina - najstariji su prednji zvučnici, slijede ostali sateliti i polako sve do televizora kupljenog krajem prošle godine, čini mi se... hm. valjda. uglavnom, nište ekstra i fensi, sve Sony ali svi su svojevremeno bili nešto "jači" i kompletirani tako da imaju smisla: iste serije, skoro pa isti driveri u kutijama. dobro su ocijenjeni na stranicama tipa audioreview - a i ja sam zadovoljan
stare komponente su u ormaru jer se ne koriste, a ni nemam kuda staviti sve: VHS, MD, CD, dupli kazetenšpiler.. njih tu i tamo izvadim da obrišem prašinu, kad me opere nostalgija zavrtim koju kazetu ili MD

TV: Bravia 40V5500
A/V receiver: STR-DB798 QS
prednji: SS-MF500H
centar i stražnji: komplet SS-CR505H
stražnji bočni: SS-MB100H
subwoofer: SA-WM40

tu je i PlayStation 3 i Yumatu receiver, i naravno HTPC komp - komponente su u profilu. ideja je bila kupiti crni Antec i složiti ih zajedno ali na kraju je ovo ispalo meni i bolje. uglavnom mkv ide lijepo znaš kako

složio koliko sam mogao da bude spremno za pravi 7.1 na blu-rayu jednog dana, ali procesiranje radi sasvim dobro i na 5.1 izvorima a čak i Pro-logic izvodi neke kerefeke na oba stražnja para zvučnika. ako koga zanima dolby.com upute za setup

nije savršeno (a nikada nije ni završeno), ipak se mora uklopiti u život jer je to dnevni boravak, namještaj (stol i ladičar sam napravio sam, dodao staklenu policu za centar) i naravno WAF faktor je najbitniji od svega
Dac je offline   Reply With Quote