Sljeme (preliminary) report #5
Ovu turu bi nazvao : Jebem te živote ilitiga odoh ispucati frustracije na sljeme
Uvertira : Evo bio sam vam ja danas na sljemenu jutros...iskreno ja sutra i u nedjelju neidem. Zajebi ti to...obukao sam 100% kožne adidaske koje su mi promočile (one vojne s čepićima), grip je nikakav, svuda blato poprilične dubine, gore na kamenom dijelu su jezerca i skoro sam postao pokojnik na tom šugavom kamenju...
Sve u svemu vama svaka čast koji će te ići ali meni je danas bilo dosta. A i ako sam se ja uspio zaprljati što sam samo po lojsteku išao mogu misliti kako će te se tek vi
Opis ukratko : Dakle ponjeo sa sobom litru ipo vode i 5dl medice

i do gore lagano ipod u uši i udri po brijama tipa prodigy, safri duo, tiesto, armin itd... i uglavnom došao nekako do gore pritom strusivši samo pola litre vode i dec rakije (da me ugrije)jer je gore malo hladnije.
A dolje

dolje sam putem cuclao onih ostalih 3 deci i naravno kako se prema dolje sve više zatopljavalo onda sam lijepo do dolje morao jednostavno skinuti majicu jer bi se i skuhao

hvala bogu nije bilo ni žive duše na sljemenu. Ali na putu do dolje puštao se rock i naravno pjevalo se na sav glas

uf prave karaoke su bile do dolje...queen, pink floydi, deep purple, the who...uf...pravi mali koncert je bio do tunela praktički
A najbolje je bilo kad sam došao do onog dijela gdje je ono ogromno blato

i taman malo prije ipod prebaci na wish you were here...i idem ja onako polako i taman kad počne stih
"So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain." ugledam prokleto blato 
Uf...definitivno mi je ovo bilo jedno od boljih sljemena jer sam lijepo laganica po rakijici, karaoke i mokra priroda 
Staza :
ukratko očajna : staza do adolfovca vam je prvo sa skliskim kamenjem pa blatom i potočićima (od vuče stabala), onda od adolfovca do ceste je najgori dio : gnjecavo blato...čak sam se i skliznuo par puta iako su mi čizmice bile samo s čepićima dolje...po cijelom džonu... i onda inad ceste je bio sklisko kamenje i mini-vodopadi, naravno od lugarnice pa do tomislavovog doma sam bio na cesti
Što se nosilo : 4 para čarapa, dvije majice, jakna, dugi rukavi, ona moja AMD majica, 1.5lvode i pola litre rakije (medice). Naravno da su mi šugave kožne čizme promočile pa da sam imao 6 pari bilo bi taman
Naravno netrebam ni govoriti da je gore hladno i sparno
a nema zraaaaka...nikako...i još mi glupi kišobran bio prokišnjavao pa sam u tunelu morao osušiti kosu i cijelog sebe prije povratka u civilizaciju pošto sam bio ful mokar.
Uglavnom gore je bilo sparno i hladno i morao si se znojiti ful puno, a dolje da ga jbš nisi mogao biti u ičemu a kamo li majici...i onda vraćam se lojstekom nazad i taman dolje na početku idem prema žičari kad ono vidiš ide policija dangubiti prema gore...a ja u biciklističkoj majici ful otkopčanoj, na ipodu svira smoke on the water, ja u "hrvatska traži zvijezdu" elementu i u ruci medica 
Al eto...i još zanimljivije je samo bilo da sam bio jedini u cijelom gradu u kratkim rukavima...i blatnjavim čizmama/potkoljenicama
E da evo vam par slikica...gore kod izvora i kod table tomislavov dom sam slikao svoju festinu tour de france (ja mislim da jedini imam narančastu) tako da nebi bilo da sam slike povukao s interneta
Dakle ovo je bilo na izvoru
A ovo kod vrha
1006metara nadmorske visine
A ovako vam izgleda 60% staze...ostatak je čisto blato 
I ovo je mala životinjica 1 2 koju sam vidio prvi put u životu uživo u prirodi
Društvo : Sigurno se mislite ko bi lud išao po ovoj kiši dogore...e pa vjerovali ili ne nsiam bio sam
glasovi u glavi su mi pravili društvo
ma trebao sam ići s jednim frendom koji je odustao a ja sam morao nekako odvrnuti sigurnosni frustracijski ventil pa eto otišao malo do gore i tako