Tema: Carbon PC ;)
View Single Post
Staro 04.06.2010., 11:52   #1
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Carbon PC ;)

Pozdrav svima!

Budući da su ovako tmurni dani, ništa mi se neda raditi (korisnoga) pa sam odlučija podiliti s vama moj stari komp, zvani Carbon PC.

Komponente su:
Pentium 4 Northwood 2.0 GHz
Abit SA7
1 GB DDR RAM
ATI Radeon 9200 64 MB (Podržava rezu od 2048x1152 )
80 GB PATA disk
Wireless kartica Atheros-based
USB 2.0 adapter (ili kako se to već zove)
LG DVD ROM

Kućište je napravljeno od laganog materijala, koji upija zvuk i vibracije...
neki od vas ga poznaju kao KARTON.
Blago smeđe boje, sa racing-ukrasima i "naljepnicama" (Samsung je glavni sponzor) pristaje uz svaki prostor, dali kao HTPC uz vašu luksuznu Samsung plazmu, ili pak kao računalo za rad i igre (Croc 2, NFS Porsche ).
No naravno, to nije sve! Primjetite da na vrhu kućišta postoji ručkica, čime se ovaj komp od samo 6 kg pretvara u jumbo prijenosnika, a tako je diskretan da može proći i za aktovku!

Naravno, uz tako divan proizvod, smišljena je i patentirana bočna strana za otvaranje i pregled kućišta, kojoj će se diviti i mladi i stari.
Ne zaboravite primjetiti da postoji i otvor za ventilator (80 mm) koja hladi tu mrcinu.

Na poleđini vidite priključke. Dosta o tome.

Idemo viditi unutrašnjost!

What a kebljving job!! Potpuno prozračno kućište!
Da imam senzore na matičnoj ili grafičkoj, pokazao bih vam koliko su niske. (šteta.... )

Uz nedostatak 5.35 inčnih prostora namijenjenih za diskove i čitače, koristila se posebna traka koja sprječava vibracije, što je jako važno, jer ovaj komp ima tendenciju pasti na bok. Traka, kao što pogađate, ali ne vjerujete svojim očima, jest SELOTEJP!!

Eto, nadam se da vam se moj modding svidia!

Pozdrav i nadam se da ste uživali u čitanju!

Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 04.06.2010. u 12:06.
Ivo_Strojnica je offline   Reply With Quote