Citiraj:
Autor intel freak
evo ovako kupio sam iphone 3gs
e sad imam par pitanja, kao prvo zanima me koja je najbolja zastitna folija sa isti, ne zanima me dal se vide otiski prstiju nego za blago grebanje.... i dal ima di da se kupi u HR ili da kupim preko ebay
e sada ako otkljucam tj napravim jailbreak na iphonu gubim garanciju a opet jel se moze downgrade pa se dode na isto,
jel moguce stavit filmice i pjesme ( mp3.. ) s pc na iphone
e sad na kraju uzeo stari u tarifi flex obitelj 500, mene zanima dal ja mogu di vidjet koliko sam internet prometa potrosio preko iphona?
hvala
|
koristim iPhone 3G već godinu dana i dosad nisam koristio nikakvu foliju i nije mi se uopće ekran ogrebao. Kupovao sam za frenda s ebaya za dolar-dva i sve super, samo je problem ravno zaljepiti i to je to, njemu je bio ispao mob na neki kamen, folija se zagrebla, ali ekranu nije bilo ništa, pa nevidim razloga zašto nebi uzeo tu jeftinu s ebaya.
Što se ostatka pitanja tiče, sve ide uz malo truda, ali nemoj uvjek računati na downgrade, 3.13 recimo donedavno nije išao na niži, sada ide, ali pitanje hoće budući updatesi ići. Problem je u tome što ti se uz firmware updejta i baseband (soft. koji upravlja telefonskom karticom), te se on neda "downgrejdati" tako lako, pa pazi.