Tema: acer quality
View Single Post
Staro 03.06.2010., 15:19   #55
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor car Pregled postova
ako je to vrh, kamo bi onda ubrojio recimo T ili W thinkpade? hp-e cije ime zavrsava na B, P ili W? dell latitude? macbook pro?

tom laptopu mogu priznati samo ugradjeni hardver i performanse, a svemu ostalome (pogotovo hladjenju, izradi i upotrijebljenim materijalima, posto sam rastavljao par takvih gemstone acera) mogu reci samo LOL

ne nuzno, uobicno su upotrijebljeni kvalitetniji, cvrsci i laksi materijali pa laptop bude laksi ili barem jednake mase. al to podrazumijeva vecu cijenu
Moja iskustva s kvalitetnijim i čvršćim laptopima govore da su nužno teži i to osjetno.

Neznam šta vama znači kvaliteta kućišta,čemu vama većini služi uopće laptop? Što predstavlja u životu?

Meni je dotični acer obavljao sve zadatke poprilično brzo (dual core,2gb ddr...),izgledom nije ostavljao bez daha niti mi to išta znači pretjerano,ali izgleda uredno i puno bolje od mnogih dosadnih HP-a itd.

Nisam primjetio "LOL" materijale i neznam kakvu bi laptop završnu obradu trebao imati po mnogima ovdje,ali plastika je izgledala uredno,nije mjenjala boju ni oblik i nije proizvodila zvukove.

Stroj je radio besprijekorno.To je ono što sam tražio,laptop,ispravan i brz,ne zaljubljujem se u niti sam emocionalno vezan za predmete.

Čovjek prema vašim komentarima misli da će naletit na nekakvu kinesku igračku za dvogodišnjake,dajte se uozbiljite,to je samo laptop.I to sasvim pristojan u svakom pogledu.

I iskreno,češće sam bio na njemu nego na 17" Macbook Pro'u.Malen,lagan...