View Single Post
Staro 03.06.2010., 13:16   #20
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Kao što svi znamo, plaća ovisi o puno faktora. Jedan od faktora je i lokacija obavljanja posla. Pretpostavljam da se radi o Zagrebu, jer je pokretač teme iz ZG. Budući da, kako i sam on kaže ima određeno iskustvo u IT-u i ima visoko mišljenje o svojim kvalifikacijama i radnim sposobnostima, ako uspije ostaviti dojam čovjeka koji je idealan za taj posao uz poneku referencu, ne bi me čudilo da dobije 8000-10000, bez obzira na SSS. Iako je i poslodavcu jasno da može uzeti nekoga bez reference tko će taj posao npr. nakon završetka faksa raditi i za 6000 uz mogućnost napredovanja i još stotinu obećanja koje će dati. Diktirati uvjete se svakako može ako si jedan od kvalificiranijih ljudi u HR sa debljim portfeljom i referencama i da te se traži baš za neko konkretno područje kao project manager ili slično. S tim da se mora uzeti u obzir situacija u državi, opća stagnacija većih projekata pa čak i u IT-u, teško pronalaženje zaposlenja i slično.

Uglavnom, sretno u dobivanju posla i nadam se da će poslodavac ispuniti makar dio tvojih očekivanja što se tiče plaće i ostalog.
cyclone je offline   Reply With Quote