View Single Post
Staro 02.06.2010., 14:45   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
zamijeniti scsi przilice, a kako
ploca nema sata konektora
Hahaha, sad se molim te dobro zamisli na strategiji kako si oprezno opisao "scsi przilice" jer PC putnik namjernik, lako bi se dao zavarati da imas DVD przilice

Ali SCSI bolesnici (bivsi i sadasnji) znaju dobro da se na 50-pina, osim 201-ce, odavde pa do Okinawe, nista drugo nije ikad pojavilo. Jer svi derivati su bili samo 201 prepakiranci. A kako je taj drive "prijateljski" s bilo cime modernim u smislu medija... zali boze truda. Izvan SE svijeta, ostadose samo osrednji LVD-asi, koji su upotrebljiviji kao citaci nego sto vrede kao rekorderi. Prelazna faza i mahom, jako losi po pitanju prijateljstva s modernijim medijem.

Sto ce reci da si stvarno ulovio zadnji vlak za povratak u civilizaciju

Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
koja je preporuka kupit ata przilicu ili kineski sata adapter za 5$?
Imas zbilja vise nego dostatan broj preporucenih kombinacija przilica / medija, ali baci oko na recentni LG i prijateljski mu Verbatim spindle. Buduci da si navikao na eleganciju SCSI vanjskog kucista, zar te nimalo ne zanima USB kombinacija neke vanjske prze? Takodjer LG vanjska ili Samsung uz spomenuti medij. Ako pogledas cijenu, stvarno je zanemariva naspram internih modela, a komocijom neusporediv. Ne znam, imam interne, ali jedva da ih koristim... neusporedivo je elegantnije uz vanjske

Ostaje ti ionako za sljedecu masinu i uvijek je od koristi. Cak se i na ponudi pojavljuju cesto, pa mozda i ne moras kupiti novu ako si u stisci.
Visage je offline   Reply With Quote