View Single Post
Staro 02.06.2010., 12:55   #3789
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Philips 32pfl5604h - 32" FullHD prošlogodišnji model na rasprodaji u Technomaxu.

Druga opcija je bio LG 37 LH3000 i Samsung 37 b530, ali je ovo bolji TV. Uzeo ga jučer za 3,500kn s petogodišnjim jamstvom. Nema "100Hz", ne pušta MKV niti zna čitati titlove... zapravo multimedia player je dosta daleko od jednog WD livea, ali za tu lovu slika na tom TVu je prilično dobra!

Postoje se da zakretati, ima inteligentni zoom.... Ambijentalni senzor (kojeg gornji modeli nemaju) prilično dobro kompenzira razlike osvjetljenja sobe i po noći prepolovi potrošnju! (120W dan / 59W ponoć). Bar na mojim postavkama slike. Postoji wizzard koji namješta sliku i koji je predobar! Kasnije je puno lakše eventualno samo nešto pojačati ili smanjiti u meniju, recimo osvjetljenje.

Ispala mi je vilica kada sam vidio SD DVB-T sliku! Ljudi su mi govorili da radije uzmem 720p TV a ne FullHD, budući da će se večinom gledati upravo to. Ali ovdje to izgleda izvrsno, pogotovo u kombinaciji s Autozoom funkcijom. Slika se da rastezati na razne načine, ali u auto modu s lijeve i desne strane su crni rubovi. Ako u bilo kojem trenutku unutar 4:3 signala puste 16:9 sliku, pa slika zbog toga dobije gornje i donje crne rubove, slika će biti automatski zoomana na maksimalnu veličinu bez cropanja! I neće odrezati titlove filma. Čim ponovno krene 4:3 slika, TV će odzoomati natrag. Ne znam koji sve drugi TV setovi to rade, ali ovo je mrak.

Ima i PC mode i neki Game mode gdje je input lag manji za igranje.

Uglavnom, prilično dobar 32" FullHD TV s 5god garancije za 3,500kn.... da bar daljinac nije crne boje, vidio bi se bolje u mraku.