View Single Post
Staro 02.06.2010., 10:29   #4537
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Je se netko vozio po maksimiru? Je valjaju tamo što rute?

tražim ovako nekakve mini vožnje po gradu a da nije baš ravnica a nemam uvijek vremena zaletiti se na sljeme
Ja se cesto vozikam Maksimirom, ali meni kad kazem Maksic to znaci dio od vidikovca i III jezera prema sjeveru a ne ovaj donji turisticki dio na koji svi prvo pomisle kad se spomene Maksimir.

U tom gornjem dijelu ima hrpa stazica i ekipa si je po sumi slozila jumpove i nije uopce lose tuda se vozikati samo sto ako nagazis pedale to brzo ispedaliras uzduz i porijeko - u svakom slucaju puno bolje nego nego ravna cesta, a moze se iskombinirati zanimljivih ruta.

Posto sam iz Dubrave cesto ulazim u Maksic s istocne strane, kod Agronomskog faksa ili kod policijske akademije i od tuda startam po nekakvim sumskim puteljcima uz V jezero pa po sjevernim rubovima sume (tu je fora singletrack stazica) i onda se sjurim dolje prema III jezeru ili Mogili (spomenik s raskriljenim sokolom na vrhu) pa do ulaza i onda uz I i II jezero nazad prema gornjim sumskim putovima i jezerima ili napravim uspon nekom od staza koja ide od Mogile.

Uglavnom mogu se iskombinirati zabavne rute po sumi u tom gornjem dijelu Maksica, ima dosta stazica...bike pod tur i istrazuj.

Ja sam se znao provozati i van staza i doci zaprascen od glave do pete
Sad nedavno kad je cura kupila bike, vatreno krstenje je bilo u Maksimiru nakon kise i to po skroz zablacenim stazama, bilo je i guranja a ona je prvi puta u zivotu vozila takav teren
Svidjelo joj se

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 02.06.2010. u 10:35.
Nik je offline   Reply With Quote