Potaknut slabim informacijama o vtx3d 5750 kartici (a i opčenito vtx-u) napravit ću mali preview dotične kartice ako nekog zanimaju informacije iz prve ruke.
Par slikica:
http://img714.imageshack.us/g/img0244fs.jpg/
1.Bundle
Bundlea praktički nema, dobije se cd s driverima i manual, znači bez ikakvih kablova, konvertera i sl. Meni to i nije neki minus zato jer tih đinđubica imam punu kutiju i na neki način sam bio sretan kaj to nisam dobio jer mi stvarno netreba.
2.Kartica
Iako nakon bundlea bi čovjek pomislio da se radi o nekvalitetnom i jeftinom proizvodu pogled na karticu sve mijenja. Iz gornjih par slika možete vidjeti da se radi o jako kvalitetno napravljenom pcb-u i da kartica ima AC-ov hladnjak što je automatski izdvaja iz hrpe drugih referentnih kartica.
3.Performanse/grijanje/buka
Dizajn je referentni stoga su i performanse iste kao i kod ostalih referentnih kartica. To bi značilo nešto malo bolje od 4850. Temperature su između 38-40 stupnjeva u idleu pa do 58 u loadu (1h igranja AC2) s tim da moram naglasiti da mi je kučište dosta prozračno. Vent. se vrti na 40% u idleu i gotovo je nečujan, a za vrijeme igranja digo se postepeno na 50% pa na 60% gdje se ipak malo čuje.
4.Zaključak
Jako dobra kartica, jedini minus je bundle no mala potrošnja, niže temp. i
poprilično tih hladnjak su jako dobri razlozi za kupnju.