View Single Post
Staro 01.06.2010., 22:58   #6
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Od ova 3 koja si naveo su svi dobri strojevi, neces fulat ni s jednim.
Ali mislim da se ovdje HP namece kao najbolji izbor, ne samo ovdje nego i inace.
Nema marke koja daje tako dobar omjer kvalitete i cijene, a odlican HP support, jednostavnost upotrebe, zastupljenost na nasem trzistu (lako dobavljivi dijelovi) i sl. samo su neke bitne stvari...

Posto ces laptop najvise koristiti za office rad ja bi tu onda ipak eliminirao Dell zbog glossy ekrana, osobno sam alergican na te zrcalne ekrane, a i mislim da ce ti vise odmoci nego pomoci.

Lenovo je uvijek kvalitetan, najbolja tipkovnica, zavrsna obrada, kuciste itd. ali isto tako i preskup.
Za iste pare ces kod HP-a uvijek dobit mocniji stroj, skoro jednako kvalitetan i izdrzljiv.

Hard i Ram nek ti budu zadnje stavke koje gledas, posto su najlakse nadogradive.
Ovaj HP ima odlican procesor, u tvom slucaju ti je to puno bitnije od graficke, koja je btw sasvim solidna, posto i sam kazes da se ne planiras puno igrat.
Tako da nemoj inzistirat na jakoj grafickoj kad ti ne treba, samo ces dobit vecu buku, zagrijavanje i vecu potrosnju baterije, a ne treba ti.

Sve u svemu ovaj HP je pravi poslovnjak i ako ti nije problem dati 7k kn onda mislim da bi bio best buy.
khm je offline   Reply With Quote