View Single Post
Staro 01.06.2010., 21:31   #18
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor hardflat Pregled postova
Jesi li imao "Prvi korak" (kada se iskorači i inercija te povuče dolje želudac ti se digne do grla) ne doslovno! Zajeban ti je i trenutak kada ti se otvara padobran pri "Niskom Slijetanju (samostalno otvaranje padobrana na visini ispod 900 metara pa i manje) samo otvaranje padobrana te odbaci unatrag oko dvadesetak metara.

Samo pamet u glavu sranja se događaju!
Jes' to i ti skako?

Nisam povraćao niti sam imao mučninu do sada, ni od letenja avionom ni od skakanja padobranom.

To cimanje o kojem pričaš zavisi uglavnom od padobrana kojim se skače, poze u kojoj budeš kada se on otvori i brzine i pravca vjetra. Ja sam imao jedno zajebano otvaranje. Prerano sam se ispravio iz "žaba" poze i padobranm je okrenuo. Umjesto da padobran ode u "vrtešku" otišao sam ja. Noge mi se umotale jedna oko druge i zakrenulo me fino, kada se završio proces otvaranja sve se vratilo u normalu.

Što se tiče sranja, svedena su na minimum. Direktor kluba je jako ozbiljan čovjek i čim napraviš sranje ideš na ribanje kod njega i nerijetko se dobijaju zabrane skakanja po mjesec i više dana. Zadnji put je jedan drugar prenisko otvorio padobran. Prvi put skače sa kamerom, da je proba. Skočio je sa 1100 i imao 12 sekundi slobodnog pada sa te visine. Na snimku se vidi da je imao problema oko vađenja padobrančića. Sletio je dole i dobio mjesec dana zabrane skakanja.

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
da, i u luckom (sportski aerodrom kod zg, za one koji ne znaju) je prije par godina bilo dzabe za maloljetnike, tecaj i prvi skok... ja i frend se pol godine dogovarali i na kraju on otisao, a ja ne.... sad mi je zao ko psu....
Prije rata je bilo besplatno za sve (i maloljetne i punoljetne). Država je tada pomagala ovakve sportove.