View Single Post
Staro 01.06.2010., 17:57   #3
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
generalno - kvaliteta, cable management, dizajn, ime, mogucnost ventilacije, nacini ugradnje diskova/hladnjaka/kartica.
plus zavrsna obrada, nije jednako sirovo odrezan lim, i dodatno obraden lim.

ali generalno slazem se, niti osobno ne vidim razlog zasto bi neko kuciste kostalo preko 1000 kuna, jer nema sanse da je materijal i izrada = tolika cijena. no onda opet se sjetim, stvar je to i prestiza, imena i (opet) imena. cisto da se razumjemo, postoje kucista koja opravdavaju svoju cijenu (barem u velikoj mjeri opravdaju ulozeno jer ga imas godinama), ali postoje i kucista sa debelom cijenom koja ne nude nista osim relativno napadnog dizajna.

isto, nije moguce usporedivati kuciste za 150 kuna, i neko za 300, ili vise. ova ispod ~250 kuna, ha. ok su, moze se naci cak vrlo zanimljivih rjesenja (frontier npr, codegen je meni imao ok kucista, lc power), no to su stepenicu-dvije ispod anteca, CMa, chiefteca i tako (ovo je neki low-medium rang brand kucista). jednostavno kada raskopas veci broj kucista skuzis da ima razlike, kada krenes sredivati ventilaciju, kada su ti jagodice izrezane od kvalitetne obrade, kada malo jaci dodir i ostaje udubina........ i tako.

Burko je offline   Reply With Quote