Citiraj:
Autor riceburner
posto se vremena mijenjaju, zahtjeva za prostorom je sve vise, primoran sam preci sa scsija na sata sucelje.
|
Mister M
Mogu samo reci dobro dosao (konacno) u svijet razumnih ljudi. Samo da jos jednog ti imenjaka nagovorim na SCSI abdikaciju u kucnom okruzenju i da sacuvam sluh dobrih ljudi. Zahtjeva za prostorom? Ta kaverna brundava, i bogu dosadna zujava krama je uvijek pripadala u skute kontrolne sobe. Samo su entuzijasti gurali specifikacijama vlastito zadovoljstvo performansi. Da mi poklone ormar FC-a taj uzas ne bi zelio pored sebe u kuci ili stanu
Kad se samo sjetim lijanetine od kablova, pa pokretanja od koga mi se svaka stanica u tijelu borila od buke.
Citiraj:
Autor riceburner
sas je ispao iz igre i moraju biti sata.
|
Ako je tebi i dalje nauka istrazivanja i fetisha na SCSI jaka, moze na eBay-u za nevjerovatne cifre kupovati
SAS-ove. Savko je upao u neku nejasnu kategorije super dostupnosti... samo ostaje ti uvijek isto pitanje : zasto ti tega treba doma?
Okani se te krame, napravio si vec razborit potez i ostani na tom putu
Tebe bi i "crna" WD serija vise nego oraspolozila da ne plaches za SCSI-em. Osim ako preko noci nisi poceo za nesto drugo koristiti masine?