Tema: acer quality
View Single Post
Staro 01.06.2010., 13:17   #33
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Cool

o' Mochni Sysse,

Zasto klevetom kunes Ej'serov-ove slave dobar glas?

A znadesh li da je Acer karijeru prenosnika,
upravo zapoceo u najvisoj klasi? Natjerao si
me da ti jos jucer skeniram iz prospekta, samo
zaboravih na temu :

Ovaj laptop sam inace gledao i probao u SLO,
na sajmu iste (1991) godine kad je predstavljen.
Skoro da je bio u vlastitoj klasi po kvaliteti izrade

A znas li da je Old Iggy na praksi skidao šefove
slike Samanthe Fox - samo da bi mogao staviti
slike Acerframe-a 3000 na zid?

Industrijski dizajn i kvaliteta deluxe klase.

Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Ma 'ajde... Desi se i ponekom inžinjeru da si zaboravi povući vodič po ploči. Malo si je kasnije to "pobrikal", i sve 5. A ovaj copper spray je za impresioniranje servisera, da razbije monotoniju.
Ima i perfidnijih nacina da se sakrije "lijana" prepravak. Samo vjeruj mi na rijec, vidjao sam i drzao ploce od nekoliko tisuca $ koje su prije prve revizije imale takve ispravke. Pa valjda ti je jasno da nitko nije voljan toliko galantan biti i odma skakati na ispravljenu reviziju. Dok ce ove baciti u reciklazu

Da aljkavo je, pomalo diletantski i ljuti covjeka, ali nema klase koju to nije ponekad zadesilo.

Sad, to sto je Acer sebi "snimio" primarnije trziste za svoje prenosnike te ga hrani "adekvatnom" i po njemu dostatnom kvalitetom... to je opet njega racunica i prica. Ne pratim stvarno specifikacije njegovih poslovnih linija, ali prije 2 godine sam kod prijatelja u servisu gledao neki top poslovni model. 15" widerko + numericka tipkalica (ideal) i ekranom koji mi je ostao u pamcenju kao iznimno dobar za prenosnike. Brz, odlicno sklepan, stvarno bez prituzbe. Cak mu je i tezina imponirala, pa je na kraju godinu dana ostao medju radije vidjenim modelima.

Vecina srednjih avlijaner Acera koje vidjam kod nas, dobro, istina, jesu nejaka cheljad i nisu bas olicenje kvalitete. Htjede ti samo reci da Acer kao Acer itekako moze kad hoce

.8.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 01.06.2010. u 13:28. Razlog: sken link ispravak
Visage je offline