Citiraj:
Autor rak21
Ma sit sam više isprobavanja, trenutno sam na 10.54, zadnji build. Pogledaj samo to njihovo nazivlje; 10.50 nije ispeglana kako spada a sad je tu neka 10.60 alpha - to nije prirodan slijed razvoja neke aplikacije. Samo nešto krpaju i dodaju umjesto da postojeće usavrše pa krenu u daljnji razvoj (ili da to rade usporedno a ne da samo napuste neku verziju i ostave ju nedovršenom te krenu u razvoj novije koja opet ne doživi ispravak svih bugova); u zadnjih godinu i kusur dana posvećeni su samo obaranju rekorda brzine dok su stabilnost i uporabljivost stavili sa strane. Pratim zadnjih par mjeseci komentare sa Opera stranica i ne mogu se načuditi debilima koji oduševljeno kliču svakih par dana kad izađe novi build. Ostavio sam komentar par puta i javilo se više ljudi koji se slažu sa mnom i već su pomalo razočarani takvim slijedom razvoja omiljenog nam browsera..
...Što se mene tiče ebeš brzinu, danas su to ionako razlike koje se mjere u milisekundama dok stabilnost nema cijene..
|
Da, slazem se potpuno s ovim sto si napisa.. Ali ja samo tvrdim da meni opera na mom kompu radi odlicno (imam par zamjerki ali manjih). Znaci ne tvrdim da je opcenito browser ko browser savrsen, nego samo da meni radi kako triba..