Tema: Naj Geek
View Single Post
Staro 12.12.2004., 01:40   #60
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by madafaka
Nekad se igro nogomet za publiku,a danas ti je sve lova,jebiga tako je to
istina i to je to ... glupo zvuči ali i nogomtu će se desiti isto (ne morate me razuvjeravat, primjeniti ću navijačku pogledajte semafor, a ja ću reć pogledajte stadion. Aj ima ljudi kad je "derbi" ali inače ...) ono što se zbiva baisballu u USA, odumrjet će .. stadioni prazni, reklame, filmovi, moljenje, samo da netko dođe ... mislim nema se šta više gledat, nema čari, draži, zajebancije i ono najbitnije nema zabave ...di je zabava, zabava je postala eXtreem ... loša (kick-boxing, full kontakt i ostalo ... svim pokloniteljima toga ali to je KRETENIZAM molim lijepo, ide osoba A zgaziti osobu B, sorry ali moj stav bez obzira na CROcoopa). Zabava je bunji, kaiting, paraglaiding, down hill, up hill, snowboard, sk8, rolle, triatlon, rafting, ... možeš sudjelovat, zajebavt se do bola ... adrenalin rush na 100 i svi OK ... zašto ne i geimanje kad smo kod toga ... neki ljudi zarađuju gadne pare igranjem, alo ljudi igre i proizvodnja igara postaju jedan od najvećih businessa na planetu ... za 20-30 godina nogomet će biti ono što je danas bacanje kamena s ramena, neka stara narodna igrica za dokolicu ukoliko neš drastično ne promjne ... mislim mačevanje i viteški turniri su bili main event u srednjem vijeku ... danas ga se jedva nađe u slikovnicama ...

evo ja bi uveo pasivni (za 120 sekundi moraš biti od svog 16 na rubu protivničkog) napad u nogomet i kazna je oduzimanje lopte i pozicioniranje iste na rub 16-terca pasivne momčdi sa pravom na slobodni udarc ... kako se kod nas NEigra gledali bi 45 slobodnih udaraca po tekmi , dopustio bi leteće izmjene offense i defense kao u American fotballu i hockeyu i isključivanja na 2 minute "nepodobnih" ... igra bi bila dinamičnija i zabavnija a ne ovako poslijepodnevna i većernja uspavanka ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 12.12.2004. u 02:03.
Black Dragon je offline   Reply With Quote