Pa je to je sve istina o preplaćenosti igrača npr. Rivaldo je dnevno dobivao oko 30 000 franaka na Svjetskom prvenstvu!!!Kod nas je puno drugačija priča najplaćeniji dobivaju 5 000 eura mjesečno tak da to nije baš nešto.A u vezi usporedbe liječnika sa nogometašem to su gluposti.Liječnik je profesija kao i svaka druga samo s velikom odgovornošću.Ali kaj vozač busa nema možda odgovornosti,njemu loš dan prevrne se autobus 40 mrtvih,ljudi kaj rade u HŽ ne skrene dobro prekretnicu bum vlak ispada iz tračnica i kolko mrtvih??Nogomet je showbiz i na njega se mora gledati kao takvog,kolko glumci dobivaju para da se krevelje pred kamerom??Pa ipak mi uživamo gledat filmove i serije!!Tako je i s nogometom ak znaš zabit gol,izvest fintu,akciju itd...poželjan si i automatski stižu pare i sponzori.Nekad se igro nogomet za publiku,a danas ti je sve lova,jebiga tako je to
@Black Dragon
Za Kukoča ne znam nikad me baš i nije ni zanimao al općenito je istina za sportaše da su umišljena stoka but who could blame em kad imaju para ko pljeve??ali kakve veze tvoja preciznost u CoD ima sa tim da neko promaši 7 metarski gol,jebiga krivo se odbila lopta,krivo ju je zahvatio šta sad odmah na križ??to je sport namijenjen rekreaciji i zabavi čovjeće,nije to neka nauka,ako imaš talenta imaš ga i gotovo treniranjem nećeš ništa postić
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum