Citiraj:
Autor trouble
Ja neznam dal je to tebi intelektualno zahtjevno 2-3 put prstom tipnut da bi dobio polje za unos SMSa il mi se samo tako čini,eto,kodmene ništa lakše
A ako ti je obilježlje inferiornosti sustava kolko puta kliknut da dođeš do SMSa,bože ti nemoj više u ovoj temi ništa komentirat,reko si za sve vjeke vjekova(tj,poštedi nas) 
|
Zasto? Ako po tome da je za neke radnje potrebno izvlaciti stylus (s kojim je milina raditi u javnom prijevozu, autu...) i pikati po ekranu 15x sto se na ovome odradi prstom u 5x onda da. Jos kada dodes na sunce pa uz zapackani ekran dode i neki minijaturni font/tipka... kako bi nasi preveli Delboya, "uzitak, radost prava!"
A koja milina na Androidu vidjeti recimo postavke za GPRS/MMS na jednom mjestu - samo skrolas i kucas. Isto vrijedi za instalaciju aplikacija s Marketa.
To je mobitel i naravno da covjek zeli do najcesce koristenih funkcija doci u sto manje koraka. Kroz par godina sam imao vec masu WM uredaja bilo s original, bilo s kuhanim ROM-ovima, jedan iPhone i sada jedan Anroid (i to 1.6) za probu i vise nikada nazad na WM. Ili Andorid ili iPhone